این بازیگر در پاسخ به اینکه چگونه عملکرد TV TV اپل از نخستین دوره پاییز خود عمل کرده است ، می گوید: "من بر این عقیده هستم که هیچ کس چیزی را نمی داند که در نهایت یک نمایش چه پاها و چوب داشته باشد."

هنگامی که نمایش صبحگاهی در ماه نوامبر به نمایش درآمد ، منتقدین همه با پیشنهاد اول اپل تی وی + مهربان نبودند ، اما با شروع ستاره های جنیفر آنیستون / ریس ویترسپون در طول 10 قسمت ، نمرات مخاطبان در گوجه فرنگی Rotten به سرعت افزایش یافت.

در حال حاضر این در حالیست که 94 درصد مخاطبان را در مقابل 63 درصد منتقدان قرار می دهد ، و این خبری از ستاره مارک دوپلاس نیست ، که تهیه کننده چیپ بلک است. نویسنده ، کارگردان ، تهیه کننده و بازیگر 43 ساله روی فرش قرمز پیش از نمایش برتر L. B. Bombshell توضیح داد: "اتفاق عجیبی با این نمایش رخ داده است." "فکر می کنم اپل اکنون این را می داند ، اما آنها استقبال منتقدین از این کار را انجام ندادند زیرا آنها عادت داشتند محصول خود را مخفی نگه دارند. وقتی با منتقدین سر و کار دارید ، اسرار را حفظ نمی کنید. منتقدین این را دوست نداشتند ، و فکر می کنم آنها کمی از بین رفتند. "

خوشبختانه برای اپل ، وزوز خبری نبود: نمایش صبحگاهی سه نامزد گلوب را به خود اختصاص داده است: بهترین درام تلویزیونی و نام های بازیگری برای ویترسپون و آنیستون.

دوپلاس می افزاید: "من بر این عقیده هستم که هیچ کس درمورد آنچه در نهایت باعث می شود یک نمایش پاهای و چوب وجود ندارد ، نمی دانم. و خوشحالم که مردم در نهایت تمام قسمت ها را تماشا می کنند." این نمایش می چسبد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بَیانِ عَیان طراحی داروخانه و مطب دندانپزشکی با تجهیزات همه چیز در مورد ارز دیجیتال Eric Abhinav تحصیل در چین A relocation company in Makkah احتياجات فروشگاه epwebs